WILDSHOT 2022 : HOOR ZE

WILDSHOT 2022 : HOOR ZE

KOPERGIETERY
Calendrier de tournée
Aucune émission trouvée

Dates passées

Aucune émission trouvée
Hide tourdates
Uit

'HOOR ZE' vormt het muzikale onderdeel van festival WILDSHOT. 
Muzikant en atelierdocent Joram Kunde stelt een avond samen vol muziek, spoken word en rap.
Jij komt af naar waar je zin in hebt en blijft zolang je wil! 

17u30-18u30: HIPHOP met GENTERTAINMENT
Vanuit de stal van ‘Gentertainment’ bestormen achtereenvolgens 3 jonge Gentse artiesten het podium: Nosso, Justees en Maxime.

19u-21u30: OPEN JAM
KUNDE (Simon, Owen, Léa en Joram) jamt met diverse artiesten waaronder alvast 4 muzikanten/queens uit het ‘Queens & Friends’-traject van jongeren-experimenteerplek Broei. Met ‘Queens & Friends’ wil Broei graag jong vrouwelijk/genderneutraal muzikaal talent een duwtje in de rug geven en diversiteit in de sector stimuleren. Op het podium: Fantom, Lucy Blue, Calya J en Joëlle Francis.

22u: LIVE BANDS

-- 22u Helena Casella vermengt R&B, soul, hiphop & moderne jazz zonder de kleurrijke sound van haar Braziliaanse roots uit het oor te verliezen.

-- 23u KUNDE. Van funk tot hiphop, op een bedje van soul, in een jasje van jazz, met zelfs invloeden uit de psychedelische muziek: Kunde combineert het allemaal in zijn liveband.

 

--- 
Onderdeel van festival WiLDSHoT (14 > 16.10)
WiLDSHoT ondersteunt beloftevolle makers die opvallen door hun eigenzinnigheid in hun ontluikend makerschap. Nog schoolgaand of reeds afgestuurd, al dan niet uit de KOPERGIETERY-atelierstal, presenteren deze artistieke nieuwkomers werk dat nog niet per se ‘af’ hoeft te zijn.

++ locatie: KOPERGIETERY

++ eenheidsprijs: 8€

++ volledige programma WiLDSHoT