3

In de voorstelling wordt tekst gebruikt.
De taal begrijpen is belangrijk om te volgen.

fABULEUS

De jongeren in Iran gaan letterlijk underground.

KOPERGIETERY

Nieuwe voorstelling van Mats Vandroogenbroeck & Jonas Baeke, makers van ‘Bambiraptor’. Ze onderzoeken het moment waar beeld en taal tekort schieten om een veel te groot gevoel te beschrijven: een gebroken hart.

DE MAAN

Poëtische, beeldende ontdekkingstocht doorheen miniatuurwereldjes van vergeten spullen, waar kinderen over heel Vlaanderen verhalen bij verzonnen.

cie barbarie

‘Dit is niet de titel’ gaat over liegen. Maar we kunnen u niet beloven dat dat de waarheid is.

Par Hasard

Malinconico is een plek tussen wat was en wat had kunnen zijn. Een magisch-realistisch universum waarin ieder zoekt naar hun plek in het samenleven, samen met de melancoholie.

hetpaleis

Choreograaf Karolien Verlinden brengt een eigenzinnige cast van spelers, dansers en muzikanten samen in een pleidooi om empathisch te kijken.

Noa Pylyser /Voss & fABULEUS

Een voorstelling over alles wat raar is. Maar wie bepaalt wat normaal is? En is normaal niet net heel raar?

Jonas Baeke

Speelse familievoorstelling over administratie en werkdruk van Jonas Baeke (o.a. ‘Bambiraptor’) vol taalverwarring, slapstick en eenzaamheid. Eindelijk komen kinderen erachter waar hun ouders écht mee bezig zijn op kantoor!

Theater Artemis

Behoorlijk 'vage' voorstelling van Jetse Batelaan, winnaar van de Gouden Krekel voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie.

Jan Sobrie

Een nieuwe, ontroerende monoloog van Jan Sobrie (o.a. Mémé de Peetmoeder, Bekdichtzitstil, Woestzoeker) over een jongen die wordt “geplaatst” in een jeugdinstelling omdat zijn mama niet meer voor hem kan zorgen.